Kabal og knask

Hvordan er det egentlig å gå på ski i påsken når du går på ski hele tida?

Rita vil nok ha oss til å tro at de sitter inne i teltet og spiller fire på rad. Som kjent skal all bagasje minst ha dobbel nytte. Men knekkebrød kombinert med trankapsler og M… den går vi ikke på, altså! Her har nok Rita hatt for god tid en dag med dårlig vær og ditto dekning.

Påskestemningen er berget.

Påskesnop i Sverige. Det ble neppe påskekrim, men jentene fikk i hvert fall en hyggelig overraskelse fra et av hjemmeteamene: Kart og knask. – Da trenger vi ikke å gå utenfor kartet, selv om det har fungert før, konstaterte Ine-Lill på onsdag. (Med klar støtte fra fagforeninga har bloggteamet hatt påskeferie.)

Encore i Abisko. Pakka kom på en ekstra hviledag trioen unnet seg. – Det slo oss i dag at vi er på kosetur. Med de flotte fasilitetene her i Abisko bestemte vi oss for å kose oss en dag til. Badstue, god mat og drikke er skikkelig kos, mener Ine-Lill. (Vi hørte ikke noe om dyne, men tror det også kan være relevant…)


– Samme antrekk, ny flekk, konstaterte Rita om dag 2 på restaurant i Abisko.

Fri, liksom. Og for all del, hviledager er også arbeidsdager: – Stoppe ullvotter, reparere sekk, klippe Ludo, både hår og klør, proviantereog pakke av mat, planlegge rutevalg, sende utstyr og kart hjem til et av støtteteamene?, ramser Ine-Lill opp.

– Ine-Lill har aldri fri. Her tetter hun sprekker i skoa mine, opplyser Rita. For dårlig stekte sko, tipper vi.

Polarhund-drømmen brast. Om påskehare er en svensk tradisjon vet ikke vi, men det er da nok av andre dyr nord i Sverige. På én dag i forrige uke så våre venner 10 elger, en hjort – og hundrevis av ryper. Gjett hvem som slet med ruta….

 

 

1 comment

  1. Vi følger med dere. Litt av en tur dere er på.
    Takk for kort vi har fått. God tur videre
    alle tre.
    Hilsen tante Åsa og onkel Odd.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.