Rufsevær langs Nordlandsleden

Storm, regn og snø – godt et værvindu lørdag fikk Ine-Lill, Rita og Ludo til Gressvasshytta.

De er definitivt et godt stykke unna Østlandet og helgas ville sommertemperaturer… – Hvor lenge vi må bli her, vet vi ikke, opplyste Rita på lørdag. Ifølge Hemnes Turistforening er Gressvasshytta fullt utstyrt, så kaloriene er i hvert fall godt innenfor rekkevidde.

Rita står han av.

Dårlig sikt. – Tre dager med kuling og nedbør, så vi har dessverre ikke fått sett mye av Nordlandsleden- som visstnok skal være veldig flott, fastslår Ine-Lill. (Foruten bollene hos fam Garsmark i Tverrelvdal var jo leden en viktig grunn til å legge en etapp rett øst fra Hattfjelldal).

Verst for Ludo? Gutten uten goretex er kanskje den som sliter mest i stormkastene, selv om Rita mener han begynner å bli vindsterk. – Vi presser oss ikke ut i storm og regn/snø. Vi må tenke på sukkerpelle, understreket hun fra Gressvasshytta.

Endelig le for Ludo… men hvor blir det av den flotte frakken?
Norge på langs live, nesten! Del:
Share on FacebookEmail this to someone

2 Comments

 1. Lone Laland

  Fra mamma/svigermor:
  Hei alle tre?.
  Jeg er glad i å høre fra dere, ser fine bilder. Gleder meg til å se dere hjemme igjen( helst i morgen…)
  Vi er glade og stolte av dere❄⛷?

  Pp via Lone

 2. Takk for hilsen til alle tre! Vi har det topp på tur og nå har vi endelig sol??

Leave your comment