Norge på langs 2017

Under mottoet lang kortreist tur, setter vi avgårde på vår lengste tur hittil. Den går fra Lindesnes til Nordkapp. Denne gangen skal ikke tidspresset få prege turen, slik vår dobbel-ekspedisjon i Antarktis ble preget av (dette kan dere lese om under posten Antarktis). Venner inviteres til å gå sammen med oss. Estimert plan ser dere her, den er overhodet ikke hogget i stein! Dere må følge med på bloggen vår!

Vi pakker 15-17 kg i hver sekk, og har med Ritas akebrett fra barndommen slik at vi kan dra en sekk hvis vi vil variere litt. Vi har med mat for fem dager og provinaterer på hytter og i bygder. Primært sover vi i vårt medbragte hus. Ludo fuglehund, som tror han er polarhund, skal bære egen mat for 6 dager.

For øvrig har vi ikke plass til gjester denne julen.. Ludo er i øvre høyre hjørne..

 

Vi har forstått at media er viktig for venner og kjente. De gode hjelperne er i sving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ludo trener i dyp snø med 8 kg i kløven. Vi har planlagt at han skal bære 6 kg underveis, men alt avhenger selvfølgelig av vær og føre.

Ludo har, sammen med oss, bestemt at han skal trekke akebrett. Vi tror det blir mindre fysisk krevende og han trekker ikke mer enn at vi kan ta det på ryggen hvis vi må. Treningen med kløv har uansett vært fin trening men de siste turene har han dratt stokk, to stykker på slutten.