Ca kvartveis etter første måned

Ine-Lill fisker og gjør opp status, mens Rita jobber. Og vi har to gode nyheter!

På en ufrivillig hviledag spinner naturligvis ikke polfarer Gabrielsen innendørs i sokkelesten. I stedet ble det isfiske på Lemonsjøen. – Tre napp, oppsummerer hun, fra strålende solskinn.

– Ikke skjønner jeg hvorfor fisken ikke vil ha denne lille lekkerbiskenen!, sier Ine-Lill.

44 mil pluss pluss. Mens Rita var opptatt med Glenne AS, har Ine-Lill også rukket å se på tallene. (De ender nok i et regneark så fort Rita får kloa i dem). Trioen har tilbakelagt 44 mil regnet i rett linje. I virkeligheten kan vi nok legge på 30 til 40 %, ifølge Ine-Lill.

Kvartveis. – Norge er 171 mil rett nord i rett linje. Da har vi vel gjort 25 prosent av distansen, oppsummerer hun. Damene så skilt ved Lindesnes – derfra er det 251 mil langs bilvei. Så kom dere vekk fra grøftene, jenter!

1. Ludo-jubileum. Ine-Lill opplyser også at Ludo ble fem år i dag (eller i går). – Lite kake, men vi skal hamstre mer hundemat i Otta, lover hun. Gratulerer!!!! Men hvor blir det av ballonger, pølsesnabber og papirhatter?

Snøfritt i sikte. I morgen setter de kursen mot Otta, trolig 1 mil på ski og to mil gående på vei. – Rekker vi til Otta i morgen, er vi superfornøyd, sier Ine-Lill. Otta og omegn er snøfritt, men de kommer til å møte snøen raskt opp mot Mysuseter.

2. Se dem via satellitt. Virksomme Gabrielsen har gjort et annet smart grep mens Glenne hadde kontortid ved Lemonsjøen: Hun har koblet dem opp til satelitt-løsning fra Garmin. Nå kan du se hvor på kartet de er – i hvert fall når de vil.

Fangstfritt på Lemonsjøen i dag.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.