Frydefullt friluftsliv

Hare, tiur, masse spor fra firbeinte, åpen furuskog og flotte svenske fjell i sikte: Onsdag var en kanondag!

En av de fineste så langt, oppsummerer Ine-Lill om økta fra Vera til telt i Stigådalen i Skjækerfjella. Etter å ha bolla seg med så mye smør og kjøtt, gikk det sikkert ordentlig som smurt.

Rolig torsdag. – Kort dag i går, jeg var litt forkjøla og resten av teamet må også restituere litt, meldte Ine-Lill. Ja, vi tror gjerne på at Rita og Ludo kan trenge hvile selv om Ine-Lill ufrivillig har bremsen på…

Tilbake til teltlivets gleder i Stigådalen.

Huttiputti. I går var det duket for hytteliv igjen, i Gaundalen. Den leier de av eneste fastboende, Steinar Gaundalen. Sjuende generasjon har 2,6 mil på skuter til nærmeste vei, deretter tre-fire mil til butikken. Tid for forsyninger igjen?

Heli-mat? Skulle de bli for sultne igjen, kan de vel alltids chartre et fly. Gaundalen har nemlig egen flystripe også. Ikke uten grunn har han vært på Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.. Klikkk på lenken om du er nysgjerring på ødefaktoren Ine-Lill, Rita og Ludo opplever nå.

Mer ødemark. Fra Gaundalen fortsetter de mot Holden fjellgård, og deretter Gjevsjøen – med tilsvarende høy ødefaktor. Da er det ikke overraskende at Ine-Lill advarer om  “Dekning videre ukjent”. Men følg med via InReach – de oppdaterer hver gang de bytter overnattingssted.

3 comments

  1. Hyllest til hjemmeteamet!
    Lesing på blogg er absolutt et høydepunkt når vi kommer innenfor dekning. Hilde Kari komponerer utrolig bra og morsom tekst basert på nesten ingen informasjon. Mao ekte journalistikk! Vi håper venner og bekjente også har glede av det arbeidet HK legger ned.

    Hilsen Ine-Lill, Rita og Ludo

  2. Til redaktøren : Som å lage “suppe på spiker”, komponering av tekst basert på lite informasjon. Enig med dere, godt gjort av Hilde Kari! Morsomt er det også!
    Lone, storesøster til Ine Lill

    1. Takk, det er jo hyggelig å høre! Her er det jo preg av .. ikke rent ut løgn, men forbannet digt, som Ibsen skrev 🙂 Uten at det blir fake news av den grunn!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.