Gromgutt i grenseland

Finn én feil på dette bildet…..

Hva skjer egentlig i hodet til Ludo der han labber nordover, dag ut og dag inn? Vi i hjemmeteamet er i hvert fall nokså sikre at selvtilliten som ekspedisjonshund har steget flere hakk. Blant annet han har jo ledet dem på rett vei i tjukk tåke.

I tett tåke er det vanskelig å se snøskavler, og om det går opp eller ned. Da er det godt å ha Ludo i front. – Han lyder høyre eller venstre, altså øst eller vest, og holder kursen kjempebra!  Han er makeløs, meldte Ine-Lill stolt tidligere på turen.

Dandy-takter. Ludo har også fått seg vintertøy en herremann verdig, og vi har heldigvis ikke hørt noe mer om den skrekkelige ulltrusa vi har nektet å publisere bilder av.

Over glidelåsen. Så da er det kanskje ikke så rart at Ludo synes det er på sin plass å smyge seg inn mot det aller helligste: Innerteltet! – En liten smak av forbudt område, fastslår Rita som knipset ham på fersken.

Blåhette …

Exit kos. Hva som skjedde så, utdypet hun ikke. Men vi har sett labbene over dørstokker og lignende før, og er nokså sikre på at det nokså raskt ble full retrett til ytterteltet og goretex-hetta….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.