Langflat i lyngen

Ludo er tilbake foran akebrettene, og setter åpenbart pris på både sol og pauser.

Våre venner ankom Grimsbu i går ettermiddag, i selveste Folldal. I snitt er dette et av Norges kaldeste steder, men som kjent er ingenting normalt denne vinteren.

Ble det bar? Om det ble oppredd seng eller telt, vites ikke. Grimsbu kan skilte med både motell og campingplass – men oppgitt satellittposisjon i går kveld var med god margin til slik komfort. Kan det har vært fra et lokalt vannhull? Pur spekulasjon…

Mer snø i vente. Uansett hvor de sov, våknet de trolig til plussgrader. Og om Yr er noe å gå etter, har de mer snø i vente de neste dagene.

Bart og børst. Å rekke Rørosmartnan ble nevt som et mål da de var på Otta. Den åpner i morgen, varer til lørdag og er drøyt til mil unna langs vei. Fine skitur er vel viktigere enn trønderspetakkel… og Berkel og bar er en sikker vinner, året rundt!

Hagesaks til sommeren? Satser de på skogsbilvei, kan tidsskjemaer fort ryke. – Ingen rydder skogsbilveier lenger, meldte Rita i går. Her har damene åpenbart potensial, så det er bare å gjenta ruta til sommeren. Med sine berømte hagesakser….

Nedfallstrær langs skogsbilveier? Bare å brase gjennom for våre polfarere.

1 comment

  1. Hyggelig å følge dere. Er innom jevnlig for å se hvor dere er og hvordan dere og Ludo har det. Sitter nå her med Lone og vår gode kollega Erling, har kost oss med reinskavgryte, rødvin og varmekabler. ? God tur videre, ha det fint på Røros.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.