– Og enda er vi bare halvveis

Sa Rita etter å ha ramset opp de fleste fjellrekkene vi søringer har hørt om.

HATTFJELLDAL (tirsdag denne uka). – Nå har vi gått gjennom Sirdalsheiene, Hardangervidda, Jotunheimen, Rondane, Sylane, Skjækerfjella, Børgefjell og sikkert mange jeg ikke husker. Og enda er vi bare halvveis, oppsummerer Rita på telefon.

Godt i siget. Ikke at det var noe som helst oppgitthet å spore – Rita poengterer at det sier litt om hvor mange fjell vi har her i landet. – Og jeg begynner å komme i form, sier hun fornøyd. (Ikke helt som i glansdagene hvor det tok fram til lunsj dag 1…)

Klar for avgang fra Børgefjell.

Gruser Vestfold. I Hattfjelldal bodde våre venner standsmessig på et nytt overnattingssted, og ble nokså raskt kjent. Hele kommunen har 1500 innbyggere. – Og alle sier at den er større enn Vestfold fylke. Det samme sa de i Lierne, kommenterer Rita tørt.

Huttiputti neste. Når neste sikre matinnkjøp og ditto sivilisasjon er ei uke unna, gjelder det å bruke tida godt. De fine sekstitallsakebrettene har fått hard medfart, men det er lite som ikke lar seg fikse hos Coop Byggmix i Hattfjelldal.

Akebrettreparatøra i Hattfjelldal reddet seksitallsslitasjen.

Rett øst. Fra Hattfjelldal fortsatte Ine-Lill, Rita og Ludo rett øst et stykke. – Vi fikk tips om en gard hvor vi får mange gode råd pluss boller og kaffe, forteller Rita. Dessuten kommer de innpå Nordlandsleden, ei turløype som går langs hele Nordland fylke.

Tunglastet. De fikk også ekstra tips på butikken som sparte dem for et par kilometer trasking langs vei. – Med mat for syv dager var det viktig, poengterer Ine-Lill. Det kan bli ei uke uten dekning også, men satellittoppdateringen svikter ikke.

 

1 comment

  1. Miss you !!! VK fulle 5 (her skulle det komme et VK bilde fra kvelden, men kan visst ikke legge inn bilder her….) uansett – vi savner dere og synes dere er fullstendig bonkers ❤❤❤

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.