Kalorifattig rute

Ludo lider tilsynelatende ingen nød, mens Rita rett og slett blåste over ende her om dagen. Endte bolle-omveien i minus?

På luft og kjærlighet kan man som kjent komme langt, så kanskje Ludo fortsatt svever godt etter møtet med vorstehhunden Vita på Virvasshytta denne uka? – God kjemi, sier i hvert fall Ine-Lill om radarparet øverst.

Nede i fjærvekt? Derimot er vi mer usikre på kaloristatusen til Rita, siden hun regelrett ble blåst over ende i ruskeværet tidligere denne uka. Og det etter alle bollene i Tverrelvdalen… Det er ikke akkurat rekreasjon å være på en slik langtur – særlig ikke med en gymlærer & forhenværende idrettsoffiser som kompanjong….

– Tilrettelagt for bøy og tøy, var Ine-Lills kommentar til dette bildet.

Selvbetjent på nordnorsk. Spøk til side, hytte til hytte-tur er ikke helt som sørpå. – Velutstyrt betyr kniv, gaffel og vedovn! Ingen hytter i de tre nordligste fylkene har mat, opplyste Ine-Lill fra Virvasshytta torsdag.

Friluftsfriganisme. Foreløpig er det nok ingen grunn til bekymring. – Vi fant heldigvis gjenglemt mat: Ost, potemos og kakao, forteller Ine-Lill. Senere kom jo all sjokoladen fra isfiskerne seilende også, så det er håp for planen om å  komme seg til Sulitjelma uten etterforsyninger.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.