Kulde eller kalorier…

Når én fleece veier like mye som fire Kvikklunsj, er valget lett for magre skiløpere – som ga Coop-en i Sulitjelma et bratt fall i fettlageret.

I dag er damene uansett i god margin fra kulde og kuling. Hviledagen tilbringes på DNT-hytta ny-Sulitjelma på grunn av dårlig vær dit de skal. (Regn og 20 sekundmeter over fjellet).

Isfiskerne har satt spor. Sveipen innom sivilisasjonen gjør det mulig å kvitte seg med dødvekt som nevnte fleece. – Denne sendes hjem i posten, fastslo Rita etter å ha vurdert den mot sjokolade-ekvivalenter.

Hvorfor blåste ikke Ine-Lill overende da Rita røyk langflat – kjøttvekta er omtrent like pinglete…

Biff til frokost. Fra Coop-en opp til DNT-hytta bar jentene tungt. – Men entrecôten og stekt egg til frokost var absolutt verdt det, fastslår Ine-Lill. Tja, var det en liten kommafeil her, eller har de virkelig…

Fett nok? – Ja, vi er nok blitt litt smalere, derfor er egg, majones og smør nye varer på innkjøpslisten, fortsetter Ine-Lill med et smil?.

Egg-komprimering.

Ikke bare ferie, altså. I morgen kommer etter alt å dømme et værvindu vår trio må utnytte.  – Vi setter sikkerhet først, understreker Ine-Lill. Denne gangen er det trolig Rita som spinner mest i sokkene. Dårlig dekning på de neste basene kan velte planlagte styremøter.Tja… det kan vel ikke være sol og Rørosmartnan hver gang heller…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.