Supert vær i Sylane

– Og Ludo ble filmet av NRK i dag, på Storerikvollen, melder Ine-Lill.

All grunn til å være fornøyd, med andre ord. Men så? Når ble han filmet og når får vi se ekspedisjonshunden på skjermen? Som vanlig gir turledelsens kulepunkter temmelig få svar på alle spørsmålene de utløser.

Det gode trønderliv. Storerikvollen turisthytte ligger på en setervoll, med panoramautsikt over Esandsjøen mot Sylmassivet. – Dersom det gode liv finnes, må Storerikvollen være stedet, hevder trøndernes egenpropaganda bookingTrøndelag. Ludo ser i hvert fall glad ut!

Destinasjon ølsmaking? Men etter hva vi kan tolke ut fra helgas meldinger, slo ikke våre venner seg til ro der. De fortsatte videre – noe vi mistenker sterkt at henger sammen med Teveltunet bryggeri og gårdsutsalg.

Langøkt i sola. – Vi nådde Teveltunet akkurat før hodelykt ble nødvendig. Puh..  9t i nydelig vær! opplyste Ine-Lill begeistret lørdag kveld. Da ville jo en trønderøl vært velfortjent… de nektet seg neppe den.

Tidvis unødvendig grundig, mener Ine-Lill og Rita om merkingen i Sylane.

Pingle-merking. Da hadde de egentlig gått lei merkingen deromkring, med røde kryss hver 25 meter. Ifølge Rita er de røde kryssene svenske-standard. – Vi valgte vår egen vei de siste 17km. Det tok lengre tid, men var flottere og tyngre, konkluderer Ine-Lill.

Tja… like godt å velge sin egen vei?

 

1 comment

  1. Takk for koselig kort – håper dere er i fin form og ikke sliter dere helt ut der dere kravler opp og ned fjell og antagelig vasser i iskalde elver ! Gleder meg til å treffe Ludo, det er så sjelden jeg møter filmstjerner !
    Fam. har gitt meg smarttelefon og jeg sliter med den – det popper opp så mange tegn og symboler og ikoner og meldinger at jeg blir helt ør (er jo ganske fra før av). Ha det godt, jeg ber om fint vær for dere og at helsa blir på topp !! God vårklem fra tante S

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.