Tjuvstart i måneskinn

Fredag kveld satte Ine-Lill, Rita og Ludo avgårde med nesene i hvert fall overordnet rettet mot nord – og det i nydelig måneskinn. Etter sigende en tjuvstart – igjen?

Dyp snø og dårlig dekning. Bekreftelsen på at trioen er i gang for alvor tikket inn i går, etter to døgn uten nevneverdige livstegn siden siste caffe latte på Oslo S. (Bare en e-post fra toget og et elektronisk spor av Rita i Kristiansand). Dårlig dekning får ta skylda for det. – Det går sent, men flott og mye snø, opplyser Rita.

Første fylkesgrense. Dermed har de i hvert fall logget to netter i telt. Vi har ikke akkurat ruta oppdatert med GPS-signaler, men antar at trioen nå har kommet seg til Aust-Agder. (Med forbehold om at vi indre østlendinger ofte har et lett dyslektisk forhold til dalstroka deromkring).


Her omkring et sted….

Tørrfôr for tre? Rita meldte Turistforeningshytta Gaukhei som neste mildt siviliserte stoppested. Etter en lett kryptisk kommentar om primus – i velkjent knapp og kulepunkt-aktig Rita-stil – håper vi at hytta utgjør en kulinarisk opptur. Og at dekningen tar seg opp. Vi vil ha Ludo-bilder!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.