Trekkhund på catwalken

Ludo har ikke bare ett naturtalent; nemlig å tro at han er polarhund i litt tynn fuglehund-forkledning.

Ryktet som trekkhund har Ludo allerede begynt å gjøre seg fortjent til, om vi skal stole på meldingene som tikker inn fra ekspedisjonen.

– Veldig bra og råsterk, mener Rita. Dett litt pikselgjerrige bildet fra i går ser ut til å bekrefte disse opplysningene.

Hårfin diett. Trekkhund- og polarhundinnsatsen har kostet på uvante fronter. Vi vet ikke om det var noen sære sporstoffer eller dårlig tilgjengelige kalorier han var ute etter – for av en eller annen grunn har Ludo spist opp hårene på bena.

Polarvennlig potetøy. Til gjengjeld har han fått noe mer polarhund-passene potetøy: Ullsokker – på alle fire. Vi synes han tar seg godt ut på det som ser ut som rene hytte-catwalken.

Kosetur. Damene får ha oss unnskyldt all oppmerksomheten vi retter mot Ludo – han er tross alt ny i teamet og fortjener sin dose glans! Turen fortsetter i dag i retning Kringlevatn i Bykle kommune – ifølge kartet til Google er det innendørs overnatting der. Etter regn i morges kan det kanskje friste? Tross alt er ekspedisjonen flagget som en kosetur….

 

 

 

2 comments

  1. For en Ludo helt? Betryggende med en sterk og stødig mann på teamet. Eller er han en tøffel helt? Dette blir det spennende å følge med på?

  2. God tur, Ine-Lill, Rita og Ludo! Gøy å følge dere!
    Vi tester “ekspedisjonsformen” i natt med telt ved Isslottet i mer urbane strøk. Kanskje vi sees senere på turen 🙂 Trenger forresten tips om innkjøp av ny, lett brenner for kalde dager. Regner med at dere vet hva som er best?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.