Vått, vott, voff

Når det mildt ambisiøse selvbildet sier polarhund – i hvert fall på en god dag – var det kanskje noe annet Ludo hadde i tankene.

Voff. For selv om det er umulig å vite hva Ludo tenker om den lange skituren vinterstid, er vi i hvert fall sterkt i tvil om han ventet seg labbing på is med overvann. Iført spesialtilpasset vott og sokk.

Vannski . Skitur er selvsagt skitur for våre venner, om det går rett opp eller ned, skal de nordover per ski. Om det så blir på vann som her på Blåsjø i forrige uke. Men som Ine-Lill inrømmer: – Januar lissom.

Vannskibildet fra Blåsjø skapte diskusjon i hjemmeteamet: Er det mulig? Hvordan går de da? Svaret er selvsagt enkelt: Nordover.

Ikke akkurat i vater. Ikke er det mulig å skøyte elegant og lekent over vannene, og ikke er de flate engang. – Det finnes nesten ikke udemma vann i Agder, opplyser Rita.

Blåsjø, lissom.

Liker det lell. Øsende, pøsende regnvær er heller ikke som det skal være i januar. Men det er ikke snakk om at damene klager, altså. – Vi liker jo alle disse utfordringene, og har absolutt ikke vært i kjelleren, understreker Rita.

 

2 comments

  1. Hei, på tur igjen ? Håper februar kommer med en normal vinter så dere kan legge bort vannskia. Jeg følger med så jeg ser når dere krysser E10. God tur videre. Hilsen Bente

  2. Vannski i januar er ganske tøft! Flotte bilder. Flott Ludo. Og ikke minst flotte og spreke damer!
    God tur videre, nordover med vår i det fjerne 🙂
    Klem fra Lone, (storesøster/svigerinne), sitter trygt i sofa med varm kaffe, Mac og eks varmekabler…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.