Fra kos til kuling

Komfortfaktoren falt skarpt da Ludo & co forlot Songa og hyttekos hos Hanne Berit: Teltliv i kuling.

Og det uten luksus-liggeunderlag…. Men farten var det nok ikke noe å si på. Etter kuling-natta for gjengen videre til Lågaros i Uvdal på mandag. (Ludo-bildet er ikke fra samme natt).

SMS-stille. Derfra har dekningen vært omtrent som i Sirdal: Ganske fraværende. Rita sendte et kryptisk pip i går, så de er nok i godt driv nordover.

Material-bom. Vi kan sikkert skylde på vannski-seansene, men ekspedisjonen har uansett gått på en uventet material-bom: Delaminerte skisko. Ikke helt en materialdoktor verdig, om vi skal være litt frekke….

Er de nystekt? Ine-Lill dro på sportsbutikk-tokt i Vinje sist lørdag, og la avgårde fra Songa iført nye sko. Ble de stekt denne gangen? Gir de gnagsår? Går det fortere nå? Så mange spørsmål, og så dårlig dekning…

 

2 comments

  1. Så gøy å følge med på turen deres, ønsker dere masse lykke til:-)! (og gi Ludo en god klem fra oss;)

    Siv og Bjørn

  2. Hvor mange par sko skal man ta med på tur Norge på langs? Jeg har fortsatt mine bekksomstøvler fra 1968. De er sterke og jeg har tilpasset dem for 75 mm bindinger. Størrelse 40. Jeg kan ordne med et flyslipp i Rondane – bare si i fra hvor det passer best.
    Hilsen fra Alpene!

    Jeg skal til Røros traktene helgen 17-19. Er det mulig å treffes? for eks på Kjølihytta eller i en bar i nærheten?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.