Full flaks på Nordkapp

Ludo, Ine-Lill og Rita nådde Nordkapp i går. Grattis – er det norgesrekord i kosetur?

Ikke slik at vi ikke lar oss imponere av totusen-noenhundre kilometer på ski, altså, men kjenner du noen som har vært på kosetur i hundreogfem dager?

Eller noen som kan gå på ski i hundreogfem dager minus 15 jobbe- eller hviledager og kose seg breddegrad etter breddegrad? Den 102 dagen ble jo utropt til den beste hittil!

Returflaks. Vel framme var flaksen definitivt på våre venners side: De slapp å haike – enn si snu!

De hadde nemlig ingen løsning på retur fra Nordkapp – ut over å haike. Eller kanskje snu; bildet antyder nesten….

Heiet inn. – Men i de siste svingene på vei inn på platået sto Synnøve og pappaen og heiet på oss med flagg, forteller Ine-Lill.

Ny duo. Hun, Ludo og Rita traff Synnøve tilfeldig på Eidsbugarden på vei nordover. Nå skal Synnøve gå Norge på langs andre veien og startet i går sammen med faren.

Komforten fortsetter. – Vi sitter og kjører bilen deres til Honningsvåg. Alt var stengt på Nordkapp… Griseflaks!, meldte Ine-Lill i går. I god stil, påstår vi?

Bøtelagt? Jentene holdt en rasende fart på de siste etappene mot Nordkapp. Ble det bot? Det blir garantert mange røverhistorier fra gjengen når de kommer hjem!

7 comments

  1. Gratulerer! Fantastisk innsats. Skikkelig gøy å følge bloggen ?

  2. Gratulerer så mye! Holdt godværet helt inn til Nordkapp?

    Hilsen han der ved Jotka fjellstue som kjente dere igjen fra NRK programmet 🙂

  3. En ting er sikkert; min gamle Lofotr kunne ikke fått bedre nye eiere. Det var ikke fritt for at jeg ble fuktig i øynene da damene kom og hentet Lofotr på hytta i Sandefjord. Men en trust var det at båten etter turen skal bli hjemmehørende i Lofoten og få fast havn en halv times kjøretur fra mitt barndomshjem, Mærvoll, som jeg besøker hver sommer. Og iflg Rita kan det bli muligheter for en takk-for-sist-tur på fjorden.Gleder meg allerede. 😎Hilsen Karl-Jann

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.