Ned Folarskardet var det bratt…..

… og tåkete. Første forsøk på trasé var for bratt, selv med Ludo i tau. Tåka stoppet ikke trioen fra å finne et bedre alternativ.

Dekning! Skardet ligger nord-vest for Haugastøl stasjon, og er etter sigende steinete og vilt. Rita, Ine-Lill og Ludo kom seg ned til Raggsteindalen i går kveld, hvor de teltet og begeistret meldte at de hadde dekning fra teltet!

1620 moh. Fjellovergangen mellom Haugastøl og Raggsteindalen ligger på ca 1620 moh. ( Det artige ordet er passhøyden hos Store norske leksikon). Raggsteindalen ligger på ca 1000 moh.

Fornemme Folarskardet. Ikke til forkleinelse for Sirdalsheiene og desslike, men Hallingskarvet har liksom et litt annet sus over seg. I tåka har våre venner har trolig passert Lordehytta, reist av lord Garvagh jr som jakthytte.

Enkelt, nå. Trioen er nok mer opptatt av å nyte livet i teltet, før det bærer videre i retning Bjordalsbu. –Tåke fortsatt, men greit terreng, vi skyver enkelt etter Sirdal! melder Ine-Lill morgenfriskt.

Vi håper dette blir en ny dag som denne, hvor Ludo feirer med labbene i været!

1 comment

  1. Hei jenter og Ludo da!!!! Forstår det går bra på tur. Blir så fascinert over hvor ulike vi mennesker er. Dere nyter livet i telt, opp å sprett og like blid! Dere e steingoe???. Her er det mer komfort, konserter, foredrag og jobb…så går no dagan…. Klem til dere begge!!!! Bente& Bente

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.